"30 Días - Cambia de hábitos, cambia de vida: Algunos pasos simples cada día para crear la vida que deseas " de Marc Reklau

30 Días - Cambia de hábitos, cambia de vida: Algunos pasos simples cada día para crear la vida que deseas


Alguna vez te has preguntado por qué algunas personas parecen obtenerlo todo fácilmente, y otras, no? ¿Te sientes una víctima de tus circunstancias? ¿Estás cansado de esperar a que tu vida cambie?

Encuentra la manera de tomar el control y la responsabilidad total de tu vida, y descubre cómo un par de pequeños pasos cada día pueden cambiarlo todo. ¡En este libro simple, de ritmo rápido, vas a aprender lo que te hace falta para crear la vida que quieres! Se basa en la ciencia, la neurociencia, la psicología positiva y ejemplos de la vida real, y contiene los mejores ejercicios para impulsarte a lograr una vida más feliz, más sana y más rica rápidamente.

¡30 días realmente pueden marcar la diferencia si trabajas con constancia y desarrollas nuevos hábitos!


Descubre tu potencial enorme y...

• Deja de ser una víctima de las circunstancias y comienza a crear tus circunstancias

• No esperes más un milagro y conviértete en uno

• Deja de sufrir y comienza a crear la vida que quieres

• Mejora tu confianza en ti mismo y tu autoestima

• ¡Mejora las relaciones con tu cónyuge, tus colegas, tu jefe!


¿Cuánto tiempo más vas a esperar a que tus circunstancias cambien milagrosamente?

¿Cuánto tiempo más vas a ignorar tu poder y tu verdadero potencial?


Realmente puedes hacer que tus sueños se hagan realidad, pero tienes que dejar de hablar y empezar a actuar. ¡Tu momento es AHORA!

                                                Marc Reklau                                                                                                 PVP: 20 €

                                                                                                                                                                          

Aquest llibre el pots trobar a les nostres instal·lacions al c/ Germans Thos i Codina, 9 de Mataró. 

Ens el pots encarregar previament via fagem@fagem.org


    


Data i hora


Afegir al calendari 2017-07-2918:49 2017-08-3119:49 Europe/Madrid "30 Días - Cambia de hábitos, cambia de vida: Algunos pasos simples cada día para crear la vida que deseas " de Marc Reklau Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

BASES IX PREMIS FAGEM 2018

Els darrers nou anys la FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, entitat que representa el teixit empresarial de la comarca del Maresme, ha entregat els seus reconeixements amb la finalitat de donar visibilitat pública a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca.

Enguany els premis s'entregaran en base a les següents condicions:


1. PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE  CANDIDATURES

El període de presentació de les candidatures per a la IX edició dels Premis FAGEM és del 19 de juliol al 17 de setembre del 2018.


2. CATEGORIES

En aquesta edició dels Premis FAGEM s’han establert una categoria de premi i tres mencions especials:

  • Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s'hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.
  • Menció  especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l'empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017.
  • Menció  especial a la Dona Empresària Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l'entitat va impulsar aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial.
  • Reconeixement  de la FAGEM a la contribució a l'Associacionisme Empresarial La junta de la FAGEM, com és habitual, retrà homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l'emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.


3. MEMBRES DEL JURAT

El jurat estarà format pels membres  del Consell Executiu de la FAGEM i un membre designat pel patrocinador  d'aquests guardons.

Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates. Es seleccionaran tres candidates per categoria i el veredicte del jurat es donarà a conèixer durant la celebració de la Nit de l'Empresariat.


4. REQUISITS

4.1. Podran optar als premis aquells empresaris de nacionalitat espanyola, i estrangers residents, que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme.

4.2. Una mateixa empresa o persona física només podrà presentar-se a una categoria dels premis. La FAGEM es reserva la possibilitat de canviar de categoria, prèvia consulta amb el candidat.

4.3. Per accedir a les categories dels premis, s’haurà d’omplir el formulari penjat a la pàgina web de la FAGEM (www.fagem.org). Alhora, aquest es pot acompanyar de tot aquell material complementari que a judici del candidat pugui ser d’interès per a l’avaluació de la seva candidatura.

4.4. La informació s’haurà de presentar abans del 17 de setembre del 2018 a les 23.59 hores

4.5. El jurat realitzarà una revisió de les candidatures dels finalistes, entre les quals es seleccionaran els guanyadors, que es donaran a conèixer durant l’acte de lliurament dels guardons. La decisió del Jurat serà inapel·lable.

4.6. Els premis no es comunicaran, en cap cas, abans de l’acte de lliurament, que tindrà lloc el 18 d'octubre de 2018.

4.7. Per a cada categoria esmentada hi haurà tres finalistes i un únic premiat.

4.8. La informació subministrada es considera confidencial, i només serà utilitzada pels membres del jurat a efectes exclusius del premi.


La participació  en els Premis  FAGEM suposa el coneixement i l’acceptació de les presents bases.


La FAGEM és membre de: