Eloi Palà reelegit president de l’AIJEC per a un segon mandat

FAGEM,




Palà repeteix com a president i aquest serà el seu segon mandat al capdavant d’AIJEC, on va arribar la primavera de 2016

Foment de la Producció, la revista de FEPIME.-

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha aprovat l’elecció de la candidatura encapçalada per Eloi Palà per comandar l’entitat durant el mandat 2018-2010.

Per aquesta nova etapa, Palà s’acompanya de Ruben Sans, de l’empresa Elstir Innovation, com a nou vicepresident i Dani Casanovas, de la firma de màrqueting digital Imagina Digital, que continuarà amb la seva tasca com a secretari general. Completen la candidatura Estefania González (EQT Consulting) com a tresorera i Laura Pons (KomunicaKit), Vicenç del Mar (Hidem-SAS), Aniol Brosa (U! Studio Group) i Alejandro Soldavila (KommoStudio) com a vocals.

Els objectius de la nova junta per aquesta legislatura són continuar amb la tasca de l’AIJEC de promoure l’emprenedoria, la creació d’empreses entre els joves i una activitat empresarial basada en els valors i la cultura de l’esforç. En paraules de Palà “volem dignificar la figura de l’empresari com a generador de valor en el teixit social i econòmic del nostre país”.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies