Textil ZeDeSa finalista dels Premis Nacionals de la Moda.

Roser Moré,


Textil ZeDeSa finalista dels Premis Nacionals de la Moda


04/07/2017

ZD Zero Defects és la marca del Grup Textil Zedesa, associats d’Asegema, que ha estat seleccionada com a finalista dels Premis Nacionals de la Moda.

Els Premis Nacionals de la Moda es convoquen amb la finalitat de reconèixer el mèrit i avalar el prestigi del Sector de la Moda a Espanya. El Ministerio de Industria, Energía y Turismo, a proposta de la Mesa de la Moda Española, va crear el 2013 els Premios Nacionales de la Moda, contribuint al recolzament de la ‘Marca España’. Així, es pretén donar reconeixement institucional i social a alt nivell a aquelles persones, institucions, organitzacions, empreses i indústries que han realitzat un esforç important assolint l’excel•lència empresarial en el sector. 

Les empreses sel•leccionades atorguen per elles mateixes un prestigi al sector de la indústria de la moda espanyola, presentant-la en un entorn de qualitat i d’excel•lència, i en aquest context se li reconeixen els mèrits de les persones que les composen i que fan que destaquin per la seva creativitat, adaptació al mercat, capacitat d’innovació, internacionalització i presència en medis de comunicació social. 

La convocatòria abasta tota la diversitat d’activitats i subsectors que formen part del sector de la indústria de la moda. A tal efecte, s’inclouen totes aquelles activitats i subsectors que van des de la fabricació dels productes de capçalera (filats, teixits i curtits) i l’ennobliment, als productes acabats (prendes de vestir, calçat, marroquinería, joieria i bijuteria), així com la distribució i venda dels productes finals al consumidor. 

ZD Zero Defects és una empresa familiar que fabrica roba interior d'home exclusivament 100% realitzada a Barcelona, des de 1920. Des d’aleshores fins als nostres dies, l’empresa ha anat estenent el seu assortiment amb la categoria de dona i pijameria. El nom ZD (zero defectes), prové del propòsit de la firma de crear peces de roba interior perfectes. Noranta-cinc anys més tard els productes ZD són presents a més de 800 punts de venda, són best-sellers i són apreciats com una de les millors firmes de roba interior al país, amb una alta qualitat i una cura extrema dels detalls. 

Una de les seves claus d’èxit i factor diferenciador és que són capaços de crear roba interior d’home i de dona amb materials únics i teixits d’alta qualitat com el cotó egipci, el fil d’escòcia o el fil de soja. A més, el procés de producció és totalment artesanal, un privilegi per als usuaris dels nostres dies... i això fa que cadascuna de les seves creacions, una prenda única, i d’una qualitat i comoditat excepcionals. 

ZD és un clar exemple de marca focalitzada oferint en el seu segment tot allò que el seu consumidor pot esperar : amplitud de gama amb una gran varietat de patrons, teixits i talles, així com una gran varietat de colors i d’articles complementaris. Centrar-se en allò que saben fer bé, els permet oferir al client beneficis més enllà del producte, com per exemple, gran elasticitat, alta transpiració, durabilitat i màxim confort. 

Links Relacionats : 
http://www.minetad.gob.es/industria/premios-moda/Paginas/premios-moda-iv-edicion.aspx 
http://www.minetad.gob.es/industria/premios-moda/galeria/2015/Paginas/premios-2015.aspx 
https://www.zdzerodefects.com/

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies