"Temps de maduixes" al Maresme

Arriba el "Temps de maduixes"

Del 28 d’abril al 10 de juny és ‘Temps de maduixes’ al Maresme!

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme impulsa una campanya per difondre les fires gastronòmiques, els comerços  i restaurants i els productors vinculats amb les maduixes del Maresme.
Amb l’arribada del bon temps al Maresme comença la temporada d’un dels fruits més deliciosos de la comarca: les maduixes. Durant aquestes setmanes, són moltes les localitats que celebren fires i jornades gastronòmiques per donar a conèixer aquest producte i també són molts els restaurants i els comerços que tenen aquesta fruita com a protagonista.

Per aquest motiu, des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’impulsa lacampanya ‘Temps de maduixes’ des del 28 d’abril fins al 10 de juny.  Una campanya que té com a objectiu difondre les fires, activitats, comerços, productors i restaurants que durant aquestes setmanes contribuiran a donar a conèixer la maduixa del Maresme. El president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, remarca la necessitat de posar en valor els productes gastronòmics com a béns turístics de la comarca, ja que ‘els nostres visitants, vénen atrets pels nostres paisatges però també per la nostra cuina i els nostres productes’.

Des del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s’ha editat un llibret que recull les fires de la maduixa que se celebren als municipis de Sant Cebrià de Vallalta (29 abril), Sant Iscle de Vallalta (6 maig), Canet de Mar (6 maig), Sant Pol de Mar (12 i 13 maig) i Arenys de Munt (13 maig); un llistat de restaurants i comerços i  també un recull dels diversos productors d’aquesta fruita que es troben repartits per tota la comarca. Aquesta campanya s’ha impulsat amb la col·laboració de Xarxa de Productes de la Terra del Consell Comarcal del Maresme.

Els productes del Maresme participen a diferents iniciatives promocionals

Al mateix temps que s’inicia aquesta campanya, la comarca del Maresme estarà present aquest cap de setmana 28 i 29 d’abril, gràcies a una acció conjunta del Consell Comarcal, la Xarxa Productes de la Terra i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, a la Festa Alicia’t, una firaimpulsada per la Diputació de Barcelona i dedicada a la gastronomia de les comarques de Barcelona, a Món Sant Benet (Sant Fruitós del Bages). En el marc d’aquesta proposta, el diumenge l’estand del Maresme oferirà una presentació del territori, a l'anomenat "Corner" on l'Elisenda Guiu explicarà el conte de "El raïm inquiet" i s’obsequiarà al públic amb un tast de vi DO Alella per adults i most per als petits, del celler Alta Alella.
La campanya ‘Temps de maduixes’ finalitza el 10 de juny, coincidint amb la celebració d’una nova edició del cap de setmana del Benvinguts a Pagès (9 i 10 de juny), una oportunitat per conèixer de prop com treballen moltes de les explotacions d’agricultors i ramaders catalans, on també es podrà visitar productors i explotacions del Maresme, degustar menús especials als restaurants i passar el cap de setmana als allotjaments participants de la comarca.

Consulteu el programaa www.costadebarcelonamaresme.cat o bé a www.firamaduixa.cat


Data i hora


Afegir al calendari 2018-06-1018:30 2018-06-1019:30 Europe/Madrid "Temps de maduixes" al Maresme Espanya

Assistents

Sigues el primer a confirmar


Qui ve?

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: