Parlar en públic i comunicar de manera eficaç

FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 de Mataró

Aquesta proposta vol ajudar a les persones a superar les barreres i els bloquejos interns que fan que no comuniquin be cara al públic. Volem conduir-les a la seva superació, a tenir seguretat i confiança en si mateixes perquè aconsegueixin sintonitzar amb qui els escolta i inspirar-los a l'acció. 

Aquest taller va especialment adreçat a empresaris que necessiten comunicar be en les seves presentacions i en la gestió del negoci; també volem millorar la capacitat de comunicar d’aquelles persones que treballen de cara al públic i necessiten millorar la seva capacitat de “connexió”.

Es proposa un taller teòric i pràctic, que permeti als participants comprendre els elements clau que defineixen la comunicació, segurament la capacitat més important en un món relacional, i descobrir el seu potencial per parlar i comunicar-se amb petites i grans audiències

La primera dificultat de la comunicació eficaç ve donada per un mateix, pel nostre constructe mental i el propi autoconcepte. En la nostra comunicació es reflecteix el nostre estat interior

Més que la tècnica, la clau per connectar amb l'audiència és "ser tu mateix" en la teva comunicació, i ser capaç de treure els teus millors recursos en qualsevol situació. EN TOTA COMUNICACIÓ, TU ETS EL MISSATGE.

Per parlar en públic o fer bones presentacions hem de tenir quelcom a dir, però sobre tot has de saber què és el més essencial del que vols transmetre, centrar-te en el que importa i tenir un sistema.

El principal valor d’aquest taller és que crearàs el teu propi sistema per parlar en públic.

Formador: 

Pau Mojedano, Emprenedor, Conferenciant i Formador

Dia: 25 de març de 2019

Horari: de  09:30h  a  14h

Lloc d’impartició: FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 - Mataró

Bonificable 100% per a treballadors en actiu

Preu:  80€ - Preu socis: 60€

Preu aturats/des: 35€ (imprescindible presentar document DARDO)

Per confirmar l'assistència cal inscriure's Aquí o per e-mail a fagem@fagem.org o bé per telèfon 937902480, indicant nom empresa, adreça i NIF i realitzar el pagament per transferència al  núm. de compte:  ES 98 0081 0036 4500 0203 3505.


Data i hora


Afegir al calendari 2019-03-2509:30 2019-03-2514:00 Europe/Madrid Parlar en públic i comunicar de manera eficaç FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 de Mataró

Lloc

FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 de Mataró

Assistents

6 persones assistiran a l’esdeveniment

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

La FAGEM és membre de: