Capgròs, CEO del Maresme i Pell Tolrà, finalistes del Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

per Sandra Garcia,

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ja té els finalistes als Premis FAGEM d'aquest any. Les tres empreses que opten a endur-se el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial son el setmanari Capgròs, que en pocs mesos celebra el seu 35è aniversari;  CEO del Maresme, el Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme que crea llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a tota la comarca del Maresme, i el grup de sabateries Pell Tolrà, un referent del sector a la capital de la comarca.

Els Premis FAGEM arriben enguany a la seva novena edició amb l'objectiu de donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme. En aquesta edició, a mes del Premi a la Trajectòria Empresarial, s’han establert dues mencions més, al Jove Empresari i a la Dona Empresària.

Els tres empresaris que opten amb els seus projectes a la Menció al Jove Empresari menor de 41 anys són Núria Alsina, al capdavant d'Espai Mima'm, un espai de criança respectuosa nascut el 2011 i que vol donar suport i acompanyament a les famílies i als infants; Ferran Barbarà, amb el projecte Maresme Gourmet, una revista gastronòmica d'edició mensual  focalitzada a la comarca del Maresme, i Joan Sarrias, alma mater i segona generació de Modulmat, empresa dedicada a la fabricació de marcs a mida per a tot tipus d'elements ja sigui decoratius o per a qualsevol peça d'art i que va néixer el 1979.

La segona menció de l'edició d'enguany dels premis FAGEM és a la Dona Empresària. En aquesta novena edició dels guardons les finalistes son Francina Bigorra, Mercè Rodríguez i el grup que formen Esther Punsola, Mireia Mas, Aline Irion i Ivet Compañó.

Bigorra representa la tercera generació al capdavant de la cotilleria Fransi, un negoci familiar especialitzat en la venda i confecció de peces a mida i personalitzades tan en cotilleria, llenceria, com en bany, i que va obrir les seves portes fa 53 anys. Esther Punsola, Mireia Mas, Aline Irion i Ivet Compañó son La Tercera Pell, una companyia d'arquitectura saludable i ecològica, que treballa l'interiorisme, l'arquitectura i els espais no edificats, per crear hàbitats sans i equilibrats, que respectin el medi ambient  i permetin el desenvolupament holístic de les persones. La tercera finalista és Mercè Rodríguez, de la joieria i rellotgeria Saterra, fundada el 1977 i que dona feina a 32 persones.

 

XI Nit de  l'Empresariat

Els guanyadors dels IX Premis FAGEM es desvetllaran en el transcurs de la XI Nit de l'Empresariat del Maresme, un acte que tindrà lloc el proper 18 d'octubre al restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt, i que servirà, a més, per celebrar el 40è aniversari de l'entitat. L'acte, que s'ha convertit en una cita ineludible de l'empresariat de la comarca, aplegarà més de dos cents empresaris i personalitat rellevants del món de l'empresa i les institucions.

Durant l'acte, la FAGEM farà entrega del Reconeixement a la contribució a l'Associacionisme Empresarial, un homenatge a aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca.


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de: