Subvencions per a la contractació de joves

Sandra Garcia,

El Programa "Fem Ocupació per a Joves" (FOJ) és un programa d' inserció laboral per a persones joves d'entre 18 i 29 anys, en situació d’atur i prioritàriament amb una certa experiència professional. proporcionant-los, entre altres recursos, la formació necessària per ocupar un determinat lloc de treball.

Les empreses i autònoms que hi col·laborin contractant algun dels joves participants rebran una subvenció pel salari durant un període màxim de de 6 mesos. Les empreses disposaran de personal qualificat, amb formació a mida de les seves necessitats, i rebran assessorament en la tramitació, la formació pel lloc de treball també subvencionada i el compromís de seguiment de la persona contractada.

La FAGEM assessorarà a les empreses en tot moment durant el projecte i signarà un conveni amb les empreses interessades, com a entitat promotora del programa, on es manifesta la voluntat de l'empresa de participar en el programa "Fem Ocupació per a Joves", mitjançant la contractació de persones joves participants.

Els joves dedicaran el 75% de la jornada laboral a l’empresa i el 25% a fer la formació a les aules de la FAGEM. La formació associada al programa és transversal. La durada del contracte és de 6 mesos, sense compromís de continuïtat.

El FOJ és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), cofinançat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, mitjançant la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació, amb càrrec als pressupostos generals de l’Estat.

Més informació>>


Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Envia'ns el teu cv a stosca@fagem.org, amb el número de referència de l'oferta i ens posarem en contacte amb tu.

La FAGEM és membre de:

Modificar cookies