Properes activitats de la Fagem

El proper 17 de desembre tindrà lloc l'assemblea anual de Associació Artesana de Perruqueria d'Home Mataró i Comarca.

HABILITATS DE COMUNICACIÓ

A FAGEM, c/ Germans Thos i Codina, 9 08302 Mataró

 el 7 gener 2019

Curs de Formació · 32 hrs

La FAGEM organitza una missió comercial a Milà

A Milà (Itàlia)

 el 12 febrer 2019

De la mà de Fepime Catalunya, idins del seu programa d’internacionalització PROXI, s'organitza una missió comercial a Itàlia, per a empreses dels sectors del tèxtil, la moda,la fusta, el moble, el disseny i la decoració. La missió tindrà lloc el pròxim 12 de febrer, en un viatge d'anada i tornada el mateix dia.


Activitats ja realitzades

 • 1a Nit del Comerciant, Empresari i Emprenedor de Premià de Mar

  Casal d'Avis Can Manent (Premià de Mar)

  L'Eix Comercial Premià Centre organitza el proper dissabte 15 de desembre la 1ª Nit del Comeriant, l'Empresari i l'Emprenedor. L'acte, que tindrà lloc a partir de les 20.30 hores al Casal d'Avis de Can Manent, busca posar en valor el comerç de proximitat.


 • II Jornada Empresarial de Tordera

  Tordera

  L'Ajuntament de Tordera organitza dimarts, 4 de desembre,  la segona jornada empresarial de Tordera al Teatre Clavé. Sota el títol “Les PIME: nous escenaris, nous reptes” s'ha preparat un programa divers adreçat a totes aquelles persones que formen part del món de l'empresa, del comerç i dels serveis.

 • WORKSHOP Aplicació del Design Thinking al sector Tèxtil

  EURECAT - Mataró

  L'objectiu d'aquest workshop orgabitzat per Eurecat i que tindrà lloc el pròxim 29 de novembre és aprendre i aplicar la metodologia del Design Thinking per a la conceptualització de serveis i productes centrats en el client.

La FAGEM és membre de: