Properes activitats de la Fagem

Programació de cursos EURECAT

 el 21 octubre 2018

CURSOS SUBVENCIONATS – setembre/ desembre 2018

Psicologia de la venda. Com connectar amb el teu client

A Premià de Mar

 el 24 octubre 2018

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Premià de Mar organitza el pròxim 24 d'octubre aquest curs pràctic orientat a petits i mitjans negocis, per ajudar a obrir la ment i a millorar la comunicació.

1a Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres

A Sant Andreu de Llavaneres

 el 25 octubre 2018

La  sostenibilitat centra la primera Jornada Empresarial de Llavaneres, que tindrà  lloc el proper 25 d'octubre. Els sectors de l'urbanisme, la flor ornamental i la innovació seran els protagonistes d’aquesta nova iniciativa de l’Ajuntament de Llavaneres per dinamitzar l'àmbit empresarial de la vila. La presidenta de la FAGEM, Roser Moré, participa a la taula dedicada a la innovació i reptes de futur.

Al TecnoCampus preparen els estudiants per a connectar-los amb el món de l'empresa facilitant que s'insereixin al mercat laboral amb un alt nivell d'experiència, coneixements i habilitats. Vols incorporar un estudiant en pràctiques a la teva empresa? Contacta amb el TecnoCampus!


Activitats ja realitzades

 • Jornada “CET: Gestió del canvi. Tendències

  Foment del Treballa

  La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitza el proper 22 d'octubre una jornada per parlar sobre el concepte de Centres Especials de Treball (CET).

 • XI Nit de l'Empresariat del Maresme

  Turó del Sol

  INSCRIPCIONS OBERTES! El proper dijous 18 d'octubre, la FAGEM organitza la XI Nit de l'Empresariat del Maresme. L'acte tindrà lloc al Turó del Sol (Sant Vicenç de Montalt) i acollirà, durant el sopar, el lliurament dels IX Premis FAGEM. 

 • La moda blockchain arriba al TecnoCampus

  TecnoCampus

  Què és, com funciona i quina és la revolució que planteja el sistema blockchain al món de l'empresa. Aquest són els dubtes que pretén resoldre la Plataforma Empresarial PAE MATARÓ en la sessió de treball que organitza el pròxim 10 d'octubre 


La FAGEM és membre de: