Properes activitats de la Fagem

Fepime Catalunya t’ofereix l’oportunitat de tenir una agenda comercial a Bèlgica per ajudar a les empreses a iniciar-se en el comerç internacional d’una forma ràpida i segura. La missió es durà a terme els dies 23 i 24 d’octubre de 2018.

Curs de Formació - 8hrs a càrrec de l'Andoni Rodríguez, Sales Coach (Consultor, Formador i Conferenciant). Especialista en estratègia, eficàcia i planificació comercial B2B. 

Col·legi d'Arquitectes, Plaça Can Xammar, 2 Mataró

Dinar d'estiu de les Teixidores d'Idees amb Imma Amat

A Hotel Atenea Port de Mataró

 el 27 juny 2018

Ets dona? Empresària, directiva o ocupes un càrrec de responsabilitat? T'esperem el proper 27 de juny al Dinar d'estiu de les Teixidores d'Idees amb l'Imma Amat El preu del dinar és de 30€ i és imprescindible confirmar assistència a comunicacio@fagem.org o 618.06.85.42

Informa't dels cursos que t'hem preparat per aquest juny i juliol de 2018.


Activitats ja realitzades

 • Com afecta el NOU REGLAMENT DE PROTECCIÓ DE DADES a les empreses?

  Estic obligat a complir amb aquesta normativa? L’estic complint? Què he de fer per estar-hi adaptat?El proper 19 de juny a les 15h tindrem la oportunitat de resoldre totes aquestes qüestions en una trobada a la Sala d’Actes de l’Antiga Fàbrica del Gas de Premià de Mar.

 • La festa ‘Holi’ tornarà a tenyir Mataró de colors

  L’activitat és gratuïta i se celebrarà la tarda del proper dissabte 16 de juny a la Plaça de les Tereses.  La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini de COCOA Mataró, organitza per segon any consecutiu la festa ‘Holi’ en col·laboració amb adolescents.cat, el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya.

 • Xerrada-Col·loqui: "Els reptes de la reforma horària"

  Sala d'Actes del Centre Cívic de Premià de Mar

  L'Ajuntament de Premià de Mar ens convida a la xerrada-col·loqui d’aquest divendres, 15 de juny, al Centre Cívic per parlar de «ELS REPTES DE LA REFORMA HORÀRIA» amb Fabian Mohedano, treballòleg i impulsor de la Reforma Horària.

Cursos Pla d'IGUALTAT 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes de maig 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes de juny 2018: DESCARREGAR

Cursos del mes de juliol 2018: DESCARREGAR

La FAGEM és membre de: